Vejen Lamper, ”VeLamp” er den eneste 100% dansk-ejede og dansk-producerende leverandør af klassiske lamper, bænke og støbejernsvinduer tilbage i Danmark. Da støberiet blev grundlagt i Vejen i 1944 var der 3 støberier i Vejen alene, men vores fortsatte eksistens er beviset på at kvalitet lever videre. Vores eget jernstøberi er stadig beliggende i Vejen (www.uldall.dk), hvor vi både støber, smeder, maler og isætter glas. Med vores mere end 70 års erfaring med støbte dele til by- og landskabsmiljøer og vores konsulenter i VeLamp som kan hjælpe dig med både renoverings– og udviklingsopgaver, så er du kommet til den rette hjemmeside, hvis æstetik og kvalitet betyder noget for jer.

Vi er stolte over at være dansk producerende, hvorved vi ved netop, hvad der er tilsat i jernet og hvordan processen er kørt fra start til slut. Dette giver dig den største sikkerhed for at vi står inde for vores produkt, hvorved vi også kan give en overflade-garanti på 30 år.

 

Der findes mange kopier af vores produkter i markedet, men møder du vores, så vil du ikke være i tvivl – for så møder du en glad ejer og en kvalitet, som tydeligvis er accepteret af vores uddannede fagfolk!

Velamp er endvidere samhørende med Uldall’s Jernstøberi og vi hører til Birn gruppen i Holstebro.

Uldall.dk og Birn.dk

Se hvordan vi smelter og støber på nedenstående video.

Profilbrochure

Herunder kan du se og printe en profilbrochure af Velamp, som viser vores produkter i billeder og fortæller historien om os.